WWW.FORSASTROM.SE

         Vår gamla fina skola!   

 

 

 

WGS 84 Lat/Long: N 58° 10' 59.93" E 16° 5' 46.07"
RT 90 X=6451105.0 Y=1517116.0

 

 

Besöksräknare

 

 

 

Hästarna

Hästarna på gården är Tabasco, Magnum (Martin) och sedan hösten 2009 Rick. Rick är en foderponny, ett stort russ på 14 år. Världens lugnast och snällaste ponny som de andra hästarna trivs väldigt bra tillsammans med. Det märks att de tycker om att vara en riktig flock på tre och de motionerar varandra rejält i hagarna då de har kul.

Tabasco

Tabasco är min gamla älskling som jag i juni-09 haft i 16 år. Han är 24 år men vem kan tro det? Pigg som bara den, positiv och cool! En mycket trevlig kille att rida, vi har också kört honom lite och det tycker han är kul! I vintras var han lite knackig men efter att Anders Grönqvist-kiropraktor varit ute hos honom så blev han som en ny häst! Vi lyckades tom ta oss runt prova på distans på 2mil med godkänt resultat den 1a maj. Får också hjälp av hästmassör Marianne Svensson med båda hästarna samt av Monica Hallberg på djurhälsan som hjälper till med kosttillskott och diverse annat tack till er alla!

Tabasco har varit tornerspelshäst och har varit med i tornerspels-SM. Vi har också varit med och spelat teater Slaget om Stångebro och Spelet om Ållebergsryttarna. Han har tyckt både tornerspel och teater varit jättekul. Tabasco är ett Engelskt fullblod e.True Grit ee. Kew Gardens ue. Prince Tara.

 

Tabasco som tornerspelshäst (Bilderna tillhör Svea Rikes Riddare)

Magnum

.

Magnum dekorerad efter Riksfinalen i Ekenäs

2007-09-22

 

Magnum

Magnum köpte vi hösten -07 efter att ha haft honom på prov i tre månader. Han är född 2001-05-23 och är alltså sju år nu! Magnum är e. Zoogin u.Madicken ue.Wärnanäs Magnus. En svart kille med stjärnämne på 99.8cm. Magnum är en mycket trevlig körponny med en otrolig kondis! Han deltog i prova på distans 2 mil med godkänt resultat, inte illa för en shettis! Han är startad på en körtävling med mycket bra resultat, han kom fyra i dressyren och nia i precisionen. Magnum är en mycket trevlig kille och Tabasco verkar trivas bra med honom.

Bildgalleri:

.

Magnum i sin box i stallet

2006-09-13

Rick

Rick är nytillskottet i flocken!

 Han kom hit i oktober och skulle bara varit här några månader men det slutade med att han blev vår nya familjemedlem! Inte kunde vi lämna tillbaks denna underbara pärla, han har ett fantastiskt temprament. Världens goaste barnhäst men även med mycket egen motor, speciellt efter att han blev skodd, genomgången av kiropraktor och fixad hos tandläkaren.

Rick är född -96 och är ett stort russ-hela 135cm. Detta gör honom till en perfekt viktbärande familjeponny som rids av barnen ibland, är mycket trevlig att tömköra och ha med som handhäst.

Vi ska ta tag i körningen som enligt tidigare fodervärd gått strålande.

Rick rids också av våra hästpysslare, bra med någon vuxen som kan hålla igång honom också!

.

Här har Rick fått följa med Veronica till ridhuset i Åtvidaberg på en hopptävling!

2010-04-09

 
kontakta webmaster@forsastrom.se angående frågor och kommentarer kring denna websajt.
Senast uppdaterad: May 14, 2010 16:45